Vuur en Kracht dagen

Vuur en Krachtdagen - outdoor leiderschapstraining voor mannen

 

 

 

 

 

 

 

Diep van binnen weet je wie je bent en wat je wilt. In hoeverre durf je daar vorm aan te geven? De Vuur en KrachtDagen van Open Je Kracht bieden je de ruimte.

Waarom?
Het is wijs om regelmatig even afstand te nemen. Uit de automatische piloot. Niet afgeleid worden door mail, telefoon, collega’s, klanten, kinderen, verwachtingen. Zodat je weer zicht krijgt op waar je staat. En contact maakt met hoe je je voelt. Buiten in de natuur zijn helpt. Met andere mannen zijn ook. Even niks hoeven ophouden. Ontspannen. Jezelf zijn.

Wat doen we?
Uit jarenlange ervaring is een uniek en krachtig programma gecreëerd. Kort genoeg om voor iedereen mogelijk te zijn. Lang genoeg voor verdieping, verbinding en inzicht. Het bestaat uit rituelen, meditaties, lichaamswerk en sessies met elkaar. We koken en eten samen. Er is ruim gelegenheid tot houthakken. Het haalt je uit je hoofd en geeft je helderheid, focus en daadkracht. En het maakt ruimte voor je creativiteit. Het creëren van jouw leven. Vanuit deze energie zetten we oefeningen in die ondersteunen om je leiderschap te nemen.

camp-fire

Voor wie
MannenDagen zijn voor mannen die tot zichzelf willen komen, hun kracht willen voelen, een stap willen zetten in hun leven.

Wat levert het op
• focus

• durven stil te staan

• helderheid

• persoonlijke effectiviteit

• besluitvaardigheid

• plezier

Waar
Op een van onze locaties in Nederland, België of Frankrijk.

Aanmelden kan hier.