Team

Het team achter Open je kracht zijn Jeroen Slee, Gideon Hertog en Edgar Koning.

 

Jeroen Slee is coach & trainer en is gespecialiseerd in werkstress en burnout binnen Vitaal aan het werk. Jeroen volgde diverse opleidingen bij Phoenix opleidingen. “ik heb geleerd mij mijn leven weer toe te eigenen en neem verantwoordelijkheid voor wat werkelijk bij mij past”.

 

Edgar is bedrijfskundige, trainer/coach in persoonlijk leiderschap. Leeft voor echt contact van mens tot mens. Missie:  er aan bijdragen dat mensen thuis bij zichzelf zijn. Levensmotto ‘Live your dreams’. Mensen omschrijven hem als inspirerend, authentiek, vertrouwen wekkend, integer, gevoelig en open

Op zijn pad deed hij ervaring op met onder meer NLP, systemisch en lichaamswerk, Spiral Dynamics, chakra energiewerk, Reiki en EssentieCoaching(R).

Gideon-DagaraGideon Gideon werkt als personeelscoach bij een MBO-instelling en heeft daarnaast zijn eigen bedrijf Dagara voor leiderschap, familieopstellingen en teamtraining. Gideon heeft een praktische, actieve manier van werken, oplossingsgericht en met oog voor wat er ‘ onder water’ speelt. Hij heeft 17 jaar als docent en studiebegeleider in het MBO gewerkt en heeft in 2014 bij Phoenix Opleidingen de 3-jarige opleiding Professionele Communicatie afgerond.