Ervaringen

Een greep uit wat wij terug hoorden van mannen over de MannenDagen.

Jan (50)
Bijzonder hoe in een paar dagen tijd ik me in contact voelde met mijzelf en andere mannen. Het heeft mij gesterkt in mijn eigen koers te varen zowel in mijn relatie als in het opstarten van mijn onderneming. Ik ga komend jaar weer mee!

Paul (47)

Ik wist wel dat buiten in de natuur zijn goed voor mij is. Maar dat ik me met zo weinig zo gelukkig kan voelen. Mooi om de broederschap te voelen, zittend rond het vuur. Kwetsbaar durven zijn. Elkaar inspireren. Ik neem het mee in mijn vriendschappen, waar ik nu meer verdieping en verbondenheid voel. Ik kan het alle mannen aanbevelen.

Ook meer energie, zelfvertrouwen en focus? Schrijf je dan nu in.

Mark (35)

Helemaal opgeladen. Zo voelde ik me op weg naar huis. Ik kwam met een vol hoofd. Druk met werk en van alles. Ik kon de eerste dag nog moeilijk aansluiting vinden. En dat mocht er allemaal zijn. Het lichaamswerk en het houthakken werkt heel goed om mijn hoofd leeg te maken, mijn hart te openen en weer focus te vinden. Fijn team. En een mooi programma.

Hans (41)

Ik kon merken dat de begeleiders gepassioneerd zijn en zelf al het nodige hebben meegemaakt. Dat gaf me vertrouwen. Het programma zit goed in elkaar. Fijne afwisseling van fysiek bezig zijn, meditatie, voelen en uitwisseling. Het stuk hout dat ik gecreëerd heb herinnert me dagelijks aan het mooie inzicht over mijzelf: wat ik graag wil, is er voor mij. Ik hoef het alleen maar te grijpen. Ik sta nu veel meer open. Sindsdien woon ik in een heerlijk huis en heb een relatie met de vrouw van mijn dromen. Ik ben benieuwd wat er komen gaat.

2194030709_01d20c6ecd_z

Het stuk hout mee heb genomen herinnert me aan mijn moed en kracht.

Arnoud (29)

Ik wilde al langere tijd aan een dergelijk weekend deelnemen. Ik had tegelijk wat angst en weerstand. Voor het eerst heb ik nu ervaren wat een liefde en energie ik van mannen krijg. Het is nog niet makkelijk om dat vast te houden. Het stuk hout dat ik gecreëerd heb en mee heb genomen herinnert me. En ik geloof dat voor mij het beste werkt om dit vaker te doen.

Floris (37)

De begeleiders hebben ieder hun eigen kwaliteiten en creëren een fijne bedding. Ze schromen ook niet om de vinger op de gevoelige plek te leggen, ook bij henzelf. De feedback die ik gaf werd mooi opgepakt. Ik heb respect voor hoe ze met lastige situaties omgaan. Dat heeft me vertrouwen gegeven om me te openen en geïnspireerd om mijn eigen kracht en kwaliteiten weer meer te zien.

Edwin (32)

Ik kwam thuis bij mij vriendin en het eerste wat ze zei is. Ik weet niet wat je hebt gedaan maar het voelt goed. Doe dat vaker! We hadden de beste sex ooit. Ik voelde me liefdevol en dicht bij mijzelf. En daardoor ook veel meer in contact met anderen. Ook met mijn vader. Heel fijn. Ik gun dit alle mannen. Bedankt Jeroen, Maurits en Edgar voor de geweldige dagen!